Zalmfilet met picklessaus en krielaardappelen, waterkersolie en trostomaten

zalmfilet recept
Bereidingswijze: 

Wrijf de gastronormen in met wat vetstof en leg er de zalmfilets op. Kruid met peper en zout. Bak de zalmfilets 12 à 15 minuten in een voorverwarmde oven op 250°C. Maak een witte wijnsaus en voeg de pickles er aan toe. Laat even doorkoken en kruid met peper en zout. Stoom de krielaardappelen 25 minuten.

Snijd de blaadjes af van de steeltjes van de waterkers, was deze en vermeng met de koolzaadolie in een blender. Voeg nu de teentjes look toe en kruid met peper en zout. Mix deze fijn en vermeng de waterkersolie bij de kriel-aardappelen. Kruid deze nog af.

Leg de trostomaten op de gastronormen en besprenkel met olijfolie, kruid met peper, zout en Provençaalse kruiden. Pof de trostomaten +/- 10 minuten in een oven op 180°C. Schik nu alles mooi op een bord.