Visbrochette, couscous met groentjes

visbrochette, couscous met groentjes
Bereidingswijze: 

Visbrochette:

Bak de visbrochette af in de oven op 185°C gedurende 12-15 minuten.

Couscous:

Doe de couscous in een grote kom en giet er de kokende groentebouillon bij (houd een paar lepels apart voor straks bij de groenten). Dek de kom af met plastic folie en laat staan.

Verhit 2 eetlepels olie en roerbak hierin de plakjes wortel. Voeg de paprikareepjes toe en bak een minuut mee. Voeg de courgette en ui toe en bak 2 minuten mee.

Doe de kerrie en garam masala bij, en voeg de lepels bouillon die je apart gehouden hebt toe. Blijf de groenten steeds omroeren, kruid af met peper en zout en stoof de groenten op hoog vuur in ca. 5 minuten gaar.

Giet een eetlepel olie bij de couscous en roer goed door. Knijp de citroen erboven uit en roer de peterselie erdoor. Leg de couscous op een groot bord en lepel de groenten met het kookvocht en de tomaten er bovenop.