Rog gevuld met champignons
Ingrediënten
Verwarm de oven voor op 180°C, schil en spoel de aardappelen en kook ze in gezouten water, giet daarna af.
Maak de champignons schoon. Pel de sjalot en de knoflook en hak fijn. Laat glazig worden in olijfolie. Voeg de champignons toe, laat 5 minuten sudderen, voeg daarna d ekruiden en het citroensap toe.
Vul de rogvleugelfilets met de helft van het champignonmengsel. Rol ze op en maak vast met een tandenstoker.
Plaats de opgerolde filets in een beboterde ovenschaal en kruid met peper, zout, tijm en wat olijfolie. Zet 15 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de rest van de champignons verder sudderen met een scheutje truffelolie. Voeg de room toe, laat inkoken en kruid bij.
Dresseer en besprenkel met de fijngehakte peterselie. Serveer samen met aardappelpuree.
Smakelijk!