Pasta met zalm, spinazie en witte wijnsaus
Ingrediënten
Porties:
10
Bereidingstijd:
60 minuten
800 g
penne
1 l
witte wijnsaus
1,25 kg
diepvries bladspinazie
4 sneden
volkorenbrood
peper en zout
Bereidingswijze:
Maak een witte wijnsaus en kruid deze af met peper en zout. Stoom de bladspinazie +/- 20 minuten. Duw de spinazie wat aan zodat er niet teveel vocht nog vrijkomt. Kook de penne in gezouten water +/- 10 minuten volgens soort.
Kruid de zalmblokjes met peper en zout en stoom deze kort +/- 7 minuten. Steek het brood 2 keer door de broodsnijmachine, zodat je soldaatjes verkrijgt. Bak het brood af in een oven van 200°C tot het mooi bruin ziet.
Vermeng de pasta met de witte wijnsaus, en de zalm. Dien op en werk af met crunch van volkoren brood.
Smakelijk!