Koolvisfilet gevuld met zalm
Ingrediënten
Porties:
2
Bereidingstijd:
60 min
250 g
100 g
gekookte sperziebonen
3 cl
room
50 cl
visbouillon
1
ei
1
bos waterkers
Bereidingswijze:
Mix de zalm fijn met het ei, een scheutje room, zout en peper.
Neem 3 bladen aluminiumfolie, leg ze op een werkblad en laat ze 3cm met elkaar overlappen.
Leg de koolvisfilets naast elkaar, kruid bij met peper en zout.
Verdeel de zalmvulling over het midden van de rij koolvisfilets.
Leg daarna ook de sperziebonen op de zalmvulling.
Rol alles op.
Stoom de rol 10 tot 15 minuten tot een stevig geheel.
Blancheer de waterkers.
Mix de waterkers daarna met de visbouillon en de rest van de room en kruid bij.
Laat de rol afkoelen en neem de aluminiumfolie voorzichtig af.
Verdeel de rol in grote stukken en serveer met de coulis van waterkers en gebakken rijst.
Smakelijk!