Kabeljauw meunière 2.1 versie
Ingrediënten
Porties:
10
175 g
hoeveboter
100 g
gezouten kappers, ontzout en gehakt
50 g
fijne zure augurken, in ringen gesneden
50 g
zoetzure augurken, in brunoise
20
gepekelde perzikken, in 4 gesneden
10 g
bieslook, geciseleerd
10 g
platte peterselie, geciseleerd
40 g
geroosterde uitjes
20 g
geschaafde amandelen, geroosterd
zwarte peper
Bereidingswijze:
Bak de half-ontdooide kabeljauw filets in een heteluchtoven, op 175°C gedurende ongeveer 20 minuten. Verwarm ondertussen de boter in een steelpan tot je een beurre noisette bekomt.
Doe er op uitzondering van de kruiden alle ingrediënten in en verwarm al roerend verder.
Werk af met peterselie, bieslook en peper van de molen. Goed mengen en over de vis verdelen.