Kabeljauw met kerrie en gebakken rijst

Bereidingswijze: 

Leg de kabeljauw op gastronormplaten met gaatjes en kruid deze met peper en zout. Stoom de kabeljauw +/-20 minuten op 75°C.

Voeg de rijst samen met de kippenbouillon en stoom deze 20 minuten en laat deze nog 10 minuten rusten.

Bak de kerriepasta eventjes aan in wat arachideolie en voeg de visfumet en de kippenbouillon toe. Bind de kerrie met roux, mix deze en kruid af met peper en zout.

Bak de wortel, de rapen en de koolrabi aan in arachideolie en voeg eventueel een klein beetje vocht toe. Gaar verder onder gesloten deksel. Kruid af met peper en zout. Voeg de kerriesaus er aan toe en vermeng.

Snij de pijp ui in ringen en bak deze kort aan in wat arachideolie en voeg nu de rijst er aan toe en kruid af. Leg de kabeljauw in een diep bord. Napeer met de kerrie en serveer de rijst erbij.