Broodje Alaska pollak meunière
Ingrediënten
Porties:
10
Bereidingstijd:
12 minuten
10
broodjes
50g
ijsbergsla
100g
tomaat
50g
augurk
30
kappertjes
1/2
rode ui
2,5 dl
mayonaise
zeste van citroen
peper
Bereidingswijze:
Bak de vis af in een oven van 180°C 10 minuten.
Snij de broodjes open.
Snij de ijsberg salade fijn. Snij de tomaten en de augurk in blokjes. Reinig de rode ui en snij deze in fijne ringen.
Vermeng de mayonaise samen met de zeste en kruid af met peper van de molen. Smeer een fijn laagje citroenmayonaise op het broodje. Leg de ijsbergsalade er op, leg het stukje gebakken vis erop.
Leg de tomaat, de augurk en de kappertjes op de vis. Werk af met de rode ui en spuit enkele toefjes mayonaise er op.
Smakelijk eten!