Pieters

Pieters is een dynamische onderneming in de seafood sector, gespecialiseerd in de productie en commercialisering van een groot assortiment visproducten, dat onder meer verse, gerookte, voorverpakte, diepgevroren en gepaneerde visproducten omvat. Met een gespecialiseerde aankoop en geïntegreerde aanvoer uit eigen productie richt Pieters zich tot een breed publiek van grootkeukens, maaltijdproducenten, catering bedrijven, traiteur, vishandels en allerhande sociale of commerciële restauratie.

Dankzij onze excellentie in service, kwaliteit en innovatie, onze focus op lekkere, gezonde, veilige en verantwoord geproduceerde vis met een goede prijs-/kwaliteitverhouding én een aanbod volledig aangepast aan uw behoeftes en verwachtingen, bieden wij de garantie dat u uw gast of klant steeds heerlijke en betaalbare visgerechten kunt voorschotelen.

 

Onze missie

Pieters laat foodservice bedrijven toe om gemakkelijk, regelmatig en met succes vis op het menu te zetten die in de smaak valt van de consumenten door het aanbieden van smaakvolle, gezonde, kwaliteitsvolle en innovatieve visproducten, in een duurzame aanpak met bijhorend persoonlijk advies op maat.

Historiek

Al meer dan 60 jaar leveren we onze klanten het beste uit de zee.

Pieters transport

Mowi

Mowi Belgium is onderdeel van Mowi ASA, één van 's werelds meest toonaangevende visbedrijven. Mowi is 's werelds grootste producent van Atlantische zalm met een volledig geïntegreerde waardeketen van zalmeitje tot kant-en-klare maaltijden. Het bedrijf is een pionier van de internationale ontwikkeling van de vissector.

Seafood for a better life

De missie van Pieters en vier nauw met elkaar verbonden basisbeginselen leiden ons in onze activiteiten en helpen ons bij het nemen van alle beslissingen. Deze vier P-basisbeginselen hebben betrekking op Planet, Product, People en Profit: gezonde en smakelijke visproducten produceren en commercialiseren, op een manier die verantwoord is voor het milieu, financieel gezond is en waarbij we zorgen voor veilige en zinvolle werkgelegenheid.