Koude Lijn

Pieters heeft een assortiment van kant-en-klare Koude Lijn producten.

Natuurproducten voor een smakelijk eindresultaat

Het assortiment bevat:

  • Natuurlijke visporties: gestoomd of gebakken
  • Gecoate visporties: gepaneerd, bemeeld of gebatterd

De natuurlijke producten worden gestoomd of gebakken in de speciaal ontwikkelde oven. De gecoate producten worden in zonnebloemolie voorgebakken, gepaneerd, bemeeld of gebatterd en daarna gegaard. Na het kookproces worden de producten gevroren en verpakt.

De producten worden diepgevroren aangeboden, zijn kant-en-klaar voor gebruik en garanderen een smaakvol en sappig eindresultaat: ze smaken alsof ze op dat moment vers bereid zijn. De natuurlijke visporties zijn bereid zonder coating, zonder kruiden en zonder extra toevoegingen van zout als smaakmaker en hierdoor geschikt voor verschillende diëten (bijvoorbeeld glutenvrij, zoutarm, ...).

Gebruiksgemak

Deze producten kunt u bereiden door ze – samen met de overige maaltijdcomponenten – op het bord te leggen en te regenereren. De stappen voorafgaand aan de regeneratie worden hierdoor overbodig. Dit scheelt kosten, tijd en energie! Er is vrijwel geen gewichtsverlies en de vochtuittreding van de vis bij regeneratie is onder controle. De producten zijn te vergelijken met een gegaarde portie vis. Voor 100g eindgewicht wordt ca. 125g startgewicht gebruikt. De producten laten minder vocht los tijdens het bereiden, waardoor u ze kunt serveren met uw eigen sauzen, kruiden, of andere garnituur. Zo kunt u er uw eigen smaak aan geven en volop variatie verzorgen. De porties zijn mooi gekalibreerd en gelijkvormig. U kent de exacte portiegrootte en exacte portieprijs waardoor u de maaltijdkosten gemakkelijker onder controle kunt houden.

Voedselveilig

Dankzij de thermische voorbehandeling in optimale omstandigheden binnen een gecontroleerd industrieel proces en de totale temperatuurbeheersing in de keten kunnen we een eindproduct met een uitstekende microbiologische kwaliteit garanderen. Bij regeneratie is de vis klaar bij een kerntemperatuur van 65-70°C, met gegarandeerde voedselveiligheid. Het is aanbevolen om te assembleren en temperen tot ca. -2°C voor regeneratie.

Kostenbesparend, flexibel en zeer efficiënt

Werken met het Koude Lijn assortiment laat u toe om de kosten in de keuken te beperken. Zelf bereiden en terugkoelen wordt overbodig waardoor u tijd en energie bespaart. Het regenereren en afwerken is een eenvoudige zaak en vraagt minder menskracht en minder werkuren.

Regeneratie-advies

De producten kunnen bereid worden volgens uw gebruikelijke regeneratieprocedure.