Assortiment en innovatie

Visassortiment, specifiek voor de professionele keuken

Pieters biedt een uitgebreid assortiment verse, diepvries en gerookte vis en visproducten, afgestemd op de specifieke werkwijze en behoeften op het gebied van de maaltijdvoorziening in uw sector: rust- en verzorgingssector, onderwijs, bedrijven, overheid, horeca.

Constante aanvoer van topkwaliteit

Wij zijn gespecialiseerd in:

  • aankoop, verwerking en vermarkting van een breed scala vissoorten
  • ontwikkeling van een sterk gamma visproducten met toegevoegde waarden

Hiervoor beschikken wij over verschillende productiesites, dichtbij de klanten en de belangrijkste aanvoerbronnen. Bovendien streeft Mowi er voortdurend naar om te werken met de meest duurzame grondstoffen, afkomstig van eigen aquacultuur en een wereldwijd sourcing-netwerk

Medewerker Pieters

Op uw maat én inspelend op de wensen van onze klanten

De eisen van uw klanten op het vlak van smaak, bereidingsgemak en gezondheid liggen steeds hoger. Pieters speelt daarom in op zowel uw wensen als die van uw klanten.

Natuurlijk, smaakvol en gemakkelijk te bereiden vis

Voor alle visproducten, natuur of bewerkt, gaan wij uit van de beste kwaliteit. Want uw klant herkent een goed stukje vis. Pieters volgt de smaaktrends en -evoluties op de voet en streeft naar herkenbare smaken die aansluiten bij deze trends. Het bespaart de kok een hoop gepieker over sauzen, ingrediënten en de juiste dosering.

De medewerkers van Pieters zijn echte specialisten in hun vak en zoeken samen met u naar oplossingen die u passen, om zo het leven van de chefkok in de grootkeuken zo aangenaam mogelijk te maken. Voor een optimaal gebruiks- en bereidingsgemak krijgt u bij elk product een gedegen uitleg.

Innovatie die u past

Door trends te volgen en nieuwe technieken te gebruiken zet Pieters actief in op innovatie en sluiten onze producten aan op de wensen van onze klanten. Getuige hiervan ook het uitgebreid assortiment van vernieuwende producten en concepten, zoals het Gratino en Delight gamma, en de recent ontwikkelde Koude Lijn.

Kwaliteit en service staan bij ons voorop

Dat wij focussen op kwaliteit en service wordt aangetoond door haar zeer performante logistieke keten, de geavanceerde machines, haar jarenlange ervaring, strenge productspecificaties en voortdurende kwaliteitscontroles.
Het ‘Totale KwaliteitsSysteem’ ONE Mowi van Mowi is uw garantie op kwaliteitsborging, voedselveiligheid, voedselkwaliteit, dierenwelzijn, milieuzorg en sociaal welzijn.

Koude Lijn koolvis

Koude lijn

Pieters heeft een assortiment van kant-en-klare koude lijn producten. Dit scheelt kosten, tijd en energie!

Heek Delight

Delight

Het assortiment Delight is een assortiment van licht bebloemde natuurfilets met een fijne citroensmaak en peterseliegarnituur.

Ontdek onze Delight producten: heek 120/160g of 190g, heek tomaat & basilicum, kabeljauw, koolvis of pangasius

Zalm gratino

Gratino

Gratino zijn natuurfilets, licht bebloemd en gegratineerd. Ideaal als maaltijdcomponent.

Ontdek onze Gratino producten: Alaska pollak, zalm of pangasius

Kabeljauw crumble

Crumble

Het Crumble-assortiment is een heerlijk en vernieuwend concept van graatloze zalm of kabeljauw
Met daarop een crumble van paneermeel, boter en kruiden.

Ontdek onze Crumble producten: zalm of kabeljauw