Nieuws

  • Mowi investeert in innovatieve snorkelkooien tegen zeeluis

    Vanaf de zomer van 2020 start een project binnen enkele zalmkwekerijen in Noorwegen en Schotland waarbij gebruik gemaakt wordt van zogenaamde “snorkelkooien” die speciaal ontworpen zijn om het besmettingspercentage van zeeluizen op onze zalm te verminderen.

  • Mowi Belgium Oostende vernieuwt BRC- & IFS-certificaat

    Met trots kunnen we melden dat Mowi Belgium in Oostende opnieuw de aangekondigde audit voor BRC & IFS heeft doorstaan.

  • Mowi Belgium Brugge hernieuwt IFS-certificaat met glans

    De IFS-certificering van Mowi Belgium in Brugge is opnieuw verlengd na een onaangekondigde audit die plaatsvond van 2 t/m 5 maart.

  • Koude lijn: de ideale oplossing voor regeneratie

    Dankzij de installatie van een krachtige, flexibele productielijn bij ons zusterbedrijf Mowi Lemmer, hebben we ons aanbod in visproducten van topkwaliteit kunnen uitbreiden met een assortiment diepgevroren “Koude Lijn” producten die speciaal ontwikkeld zijn voor regeneratie.

  • Wat eten we in 2050? – deel 3

    De voorbij weken was onze trendwatcher aanwezig bij 2 foodsummits rond het thema “Wat eten we in 2050?”. Uit de verhalen konden we 10 voedingstrends distilleren die onze voeding ingrijpend zullen bepalen de komende jaren. We bespreken ze één voor één, in drie verschillende delen. Lees hier meer over de laatste opkomende trends op vlak van voeding.

  • Wat eten we in 2050? – deel 2

    De voorbij weken was onze trendwatcher aanwezig bij 2 foodsummits rond het thema “Wat eten we in 2050?”. Uit de verhalen konden we 10 voedingstrends distilleren die onze voeding ingrijpend zullen bepalen de komende jaren. We bespreken ze één voor één, in drie verschillende delen. Lees hier meer over de volgende 3 opkomende trends op vlak van voeding.

  • Wat eten we in 2050? - deel 1

    De voorbij weken was onze trendwatcher aanwezig bij 2 foodsummits rond het thema “Wat eten we in 2050?”. Uit de verhalen konden we 10 voedingstrends distilleren die onze voeding ingrijpend zullen bepalen de komende jaren. We bespreken ze één voor één, in drie verschillende delen. Lees hier meer over de eerste 3 opkomende trends op vlak van voeding.

  • Verlenging van certificaten voor Mowi Belgium, productievestiging van Pieters

    In september vonden de jaarlijkse chain-of-custody audits plaats bij Mowi Belgium te Brugge, de productievestiging van Pieters.

  • Goede resultaten van BRC & IFS audit Mowi Lemmer

    Onlangs onderging Mowi Lemmer een onaangekondigde gecombineerde BRC & IFS audit waarvoor ze slaagden met een mooi resultaat: BRC graad A+ en IFS Hoger Niveau met een score van 95,3%.

  • Succesvolle IFS-audit voor Mowi Belgium Brugge

    Met trots kunnen wij u melden dat we de onaangekondigde IFS-audit - die plaatsvond van 18 t/m 21 maart - met succes hebben afgerond.

Pages