Nieuws

  • Pieters opnieuw aanwezig op Horecatel 2022

    Ons Foodservice team kijkt er vol enthousiasme naar uit om u te verwelkomen op Horecatel van 13 tem 16 maart 2022 in Wallonie Expo (WEX), Marche-en-Famenne.

  • Vraag uw onderlegger voor 2022 aan!

    Ontvang de Pieters onderlegger met kalender voor 2022. Lees hier hoe je dat kunt doen. 

  • Bezoek ons tijdens Horeca Expo 2021!

    We kijken er enorm naar uit om u vol enthousiasme en op een veilige manier te verwelkomen op Horeca Expo editie 2021.

  • Vraag uw onderlegger voor 2021 aan!

    Een nieuw jaar = een nieuwe onderlegger! Lees hier hoe je 'm kunt bestellen.

  • Pieters op Horecatel 2020 met nieuwe standplaats!

    Naar jaarlijkse gewoonte is Pieters terug aanwezig op de Horecatel beurs in WEX, Marche-en-Famenne. Deze Waalse B2B beurs vindt dit jaar plaats van 8 tot en met 11 maart 2020.

  • Vraag uw onderlegger voor 2020 aan!

    Pieters stelt graag de nieuwe onderlegger met kalender voor 2020 ter beschikking voor onze klanten.

  • Save the date: Horeca Expo 2019

    Dit jaar opnieuw is Pieters van 17-21 november 2019 aanwezig op de Horeca Expo beurs te Gent.

  • Nieuwe naam, nieuw merk, nieuwe stand - SEG 2019

    Van 7 tot en met 9 mei vond de jaarlijkse Seafood Expo Global plaats in Brussel. Wij presenteerden ons hier voor het eerst als Mowi, de nieuwe naam van ons bedrijf, op ’s werelds grootste handelsbeurs voor vis- en zeevruchten.

  • GSSI movie

    Nieuwe GSSI video over duurzame vis met Mowi Brugge en Mowi Ierland

    Begin mei lanceerde het Global Sustainable Seafood Initiative (GSSI) hun vernieuwde website en een nieuwe video met de titel ‘Delivering more sustainable seafood for everyone’. Voor de productie van deze video werd onder andere gefilmd bij Mowi Belgium in Brugge en bij Mowi Ierland.

  • Kom ons bezoeken op Horecatel

    Al meer dan 50 jaar is Horecatel de belangrijkste B2B beurs in Wallonië voor professionals uit de horeca en de gastronomische keukens. Al meer dan 50 jaar is Horecatel de belangrijkste B2B beurs in Wallonië voor professionals uit de horeca en de gastronomische keukens.

Pages