Nieuws
Vraag uw onderlegger voor 2024 aan!
12 december 2023Ontvang de Pieters onderlegger met kalender voor 2024. Lees hier hoe je dat kunt doen.
Mosselfestijn in september & oktober!
29 augustus 2023Vanaf 28 augustus tem 31 oktober 2023 (week 35 tot midden week 44) kan je smullen van onze mosselen aan een extra scherpe prijs dankzij een unieke promotie.
Product om mee te scoren: Gravad lax rouge
1 augustus 2023Laat ons de zon op uw bord toveren. Het ideale moment om de Mowi Professional Inspiratie Gravad Lax rouge aan u voor te stellen en in de kijker te zetten. Misschien wel de volgende topper op uw menu?
Kan plantaardige voeding vis vervangen?
3 april 2023Steeds meer mensen kiezen ervoor om plantaardig te eten. Het principe is om minder of geen dierlijke producten te consumeren of om ze toch zo vaak mogelijk te vervangen door granen, bonen, noten, groente en fruit. Is dit wel de juiste keuze?
Vraag uw onderlegger voor 2023 aan!
19 december 2022Ontvang de Pieters onderlegger met kalender voor 2023. Lees hier hoe je dat kunt doen.
Culinaire inspiratie : op trendtour in Parijs
19 juli 2022Onlangs trok onze trendwatcher naar de Franse hoofdstad om zich te laten inspireren op het gebied van food & hospitality, maar ook om de nieuwste trends te ontdekken.
Vraag uw onderlegger voor 2022 aan!
21 december 2021Ontvang de Pieters onderlegger met kalender voor 2022. Lees hier hoe je dat kunt doen.
Vraag uw onderlegger voor 2021 aan!
8 december 2020Een nieuw jaar = een nieuwe onderlegger! Lees hier hoe je 'm kunt bestellen.
Mowi investeert in innovatieve snorkelkooien tegen zeeluis
15 mei 2020Vanaf de zomer van 2020 start een project binnen enkele zalmkwekerijen in Noorwegen en Schotland waarbij gebruik gemaakt wordt van zogenaamde “snorkelkooien” die speciaal ontworpen zijn om het besmettingspercentage van zeeluizen op onze zalm te verminderen.
Koude lijn: de ideale oplossing voor regeneratie
24 februari 2020Dankzij de installatie van een krachtige, flexibele productielijn bij ons zusterbedrijf Mowi Lemmer, hebben we ons aanbod in visproducten van topkwaliteit kunnen uitbreiden met een assortiment diepgevroren “Koude Lijn” producten die speciaal ontwikkeld zijn voor regeneratie.