Nieuws

  • Kan plantaardige voeding vis vervangen?

    Steeds meer mensen kiezen ervoor om plantaardig te eten. Het principe is om minder of geen dierlijke producten te consumeren of om ze toch zo vaak mogelijk te vervangen door granen, bonen, noten, groente en fruit. Is dit wel de juiste keuze?

  • Culinaire inspiratie : op trendtour in Parijs

    Onlangs trok onze trendwatcher naar de Franse hoofdstad om zich te laten inspireren op het gebied van food & hospitality, maar ook om de nieuwste trends te ontdekken.

  • Geslaagde audits voor Mowi Belgium Brugge en Oostende

    De sites van Mowi Belgium in Oostende en Brugge hebben hun jaarlijkse audit afgerond voor de verlenging van hun ASC-, MSC- en GLOBALG.A.P.-certificaat op 8 en 9 september 2020, en zijn beiden geslaagd voor deze audit.

  • Tweede certificering Duurzaam Ondernemen voor Mowi Belgium Brugge

    Voor het tweede jaar op rij is Mowi Belgium in Brugge bekroond met het VCDO-certificaat. VCDO staat voor ‘Voka Charter voor Duurzaam Ondernemen'. Dit jaar ontvingen 37 Vlaamse bedrijven het VCDO-certificaat.

  • Mowi Belgium Oostende vernieuwt BRC- & IFS-certificaat

    Met trots kunnen we melden dat Mowi Belgium in Oostende opnieuw de aangekondigde audit voor BRC & IFS heeft doorstaan.

  • Mowi Belgium Brugge hernieuwt IFS-certificaat met glans

    De IFS-certificering van Mowi Belgium in Brugge is opnieuw verlengd na een onaangekondigde audit die plaatsvond van 2 t/m 5 maart.

  • Wat eten we in 2050? – deel 3

    De voorbij weken was onze trendwatcher aanwezig bij 2 foodsummits rond het thema “Wat eten we in 2050?”. Uit de verhalen konden we 10 voedingstrends distilleren die onze voeding ingrijpend zullen bepalen de komende jaren. We bespreken ze één voor één, in drie verschillende delen. Lees hier meer over de laatste opkomende trends op vlak van voeding.

  • Wat eten we in 2050? – deel 2

    De voorbij weken was onze trendwatcher aanwezig bij 2 foodsummits rond het thema “Wat eten we in 2050?”. Uit de verhalen konden we 10 voedingstrends distilleren die onze voeding ingrijpend zullen bepalen de komende jaren. We bespreken ze één voor één, in drie verschillende delen. Lees hier meer over de volgende 3 opkomende trends op vlak van voeding.

  • Wat eten we in 2050? - deel 1

    De voorbij weken was onze trendwatcher aanwezig bij 2 foodsummits rond het thema “Wat eten we in 2050?”. Uit de verhalen konden we 10 voedingstrends distilleren die onze voeding ingrijpend zullen bepalen de komende jaren. We bespreken ze één voor één, in drie verschillende delen. Lees hier meer over de eerste 3 opkomende trends op vlak van voeding.

  • Verlenging van certificaten voor Mowi Belgium, productievestiging van Pieters

    In september vonden de jaarlijkse chain-of-custody audits plaats bij Mowi Belgium te Brugge, de productievestiging van Pieters.

Pages