Nieuws
Culinaire inspiratie : op trendtour in Parijs
19 juli 2022Onlangs trok onze trendwatcher naar de Franse hoofdstad om zich te laten inspireren op het gebied van food & hospitality, maar ook om de nieuwste trends te ontdekken.
Wat eten we in 2050? – deel 3
6 januari 2020De voorbij weken was onze trendwatcher aanwezig bij 2 foodsummits rond het thema “Wat eten we in 2050?”. Uit de verhalen konden we 10 voedingstrends distilleren die onze voeding ingrijpend zullen bepalen de komende jaren. We bespreken ze één voor één, in drie verschillende delen. Lees hier meer over de laatste opkomende trends op vlak van voeding.
Wat eten we in 2050? – deel 2
25 november 2019De voorbij weken was onze trendwatcher aanwezig bij 2 foodsummits rond het thema “Wat eten we in 2050?”. Uit de verhalen konden we 10 voedingstrends distilleren die onze voeding ingrijpend zullen bepalen de komende jaren. We bespreken ze één voor één, in drie verschillende delen. Lees hier meer over de volgende 3 opkomende trends op vlak van voeding.
Wat eten we in 2050? - deel 1
12 november 2019De voorbij weken was onze trendwatcher aanwezig bij 2 foodsummits rond het thema “Wat eten we in 2050?”. Uit de verhalen konden we 10 voedingstrends distilleren die onze voeding ingrijpend zullen bepalen de komende jaren. We bespreken ze één voor één, in drie verschillende delen. Lees hier meer over de eerste 3 opkomende trends op vlak van voeding.
Culinaire inspiratie: op trendtour in Boedapest
15 juli 2019Onze trendwatcher bezocht recent Boedapest en gaf ons het volgende verslag over de culinaire evoluties en trends in deze metropool.
"Journée de découverte" voor Waalse grootkeukenkoks
9 juli 2019Op 21 mei ging de eerste 'Journée de découverte' door. Het concept: Waalse grootkeukenkoks een kijkje achter de schermen gunnen bij Volys, de gevogeltespecialist in Lendelede, en Pieters, visspecialist. Twee sleutelspelers in de markt van de collectiviteiten over de taalgrens heen.
Foodtrends in Londen: opkomst van plantaardige eiwitten
24 juli 2018Op vrijdag 15 juni reisde een delegatie van het Pieters Foodservice-team uit Brugge naar Londen voor een foodtrend trip georganiseerd door het Foodservice network.
De belangrijkste food trends voor 2017 volgens voedingsdeskundigen
3 februari 2017Volgens een onderzoek, recent gedaan onder 114 voedingskundigen uit heel de wereld, is duurzaamheid de belangrijkste trend voor 2017.
Goede voornemens voor 2017 – een gouden tip!
5 januari 2017Wie 2017 gezond wil inzetten en nog inspiratie zoekt voor gezonde voeding, kan dit vinden in onze visproducten.