Nieuws
Product om mee te scoren: Gravad lax rouge
1 augustus 2023Laat ons de zon op uw bord toveren. Het ideale moment om de Mowi Professional Inspiratie Gravad Lax rouge aan u voor te stellen en in de kijker te zetten. Misschien wel de volgende topper op uw menu?
Gecontroleerd visbeleid in IJsland
15 april 2021Naar jaarlijkse traditie worden ook dit jaar IJslandse gebieden afgesloten voor de visserij ter bescherming van onder andere kabeljauw en platvis.
Verse IJslandse kabeljauw, speciaal voor u gevangen!
19 november 2020Dankzij onze unieke samenwerking met het IJslandse bedrijf Ny-Fiskur mogen wij u tijdens week 48, van 23 tem 27 november, een interessante aanbieding voorstellen van IJslandse kabeljauwfilet.
Topkwaliteit verse vis en inspiratie uit IJsland
7 september 2020Seafood from Iceland lanceerde onlangs een nieuwe website en video om de kwaliteit en veelzijdigheid van hun topkwaliteit verse vis te promoten.
Mowi investeert in innovatieve snorkelkooien tegen zeeluis
15 mei 2020Vanaf de zomer van 2020 start een project binnen enkele zalmkwekerijen in Noorwegen en Schotland waarbij gebruik gemaakt wordt van zogenaamde “snorkelkooien” die speciaal ontworpen zijn om het besmettingspercentage van zeeluizen op onze zalm te verminderen.
Koude lijn: de ideale oplossing voor regeneratie
24 februari 2020Dankzij de installatie van een krachtige, flexibele productielijn bij ons zusterbedrijf Mowi Lemmer, hebben we ons aanbod in visproducten van topkwaliteit kunnen uitbreiden met een assortiment diepgevroren “Koude Lijn” producten die speciaal ontwikkeld zijn voor regeneratie.
Wat eten we in 2050? – deel 3
6 januari 2020De voorbij weken was onze trendwatcher aanwezig bij 2 foodsummits rond het thema “Wat eten we in 2050?”. Uit de verhalen konden we 10 voedingstrends distilleren die onze voeding ingrijpend zullen bepalen de komende jaren. We bespreken ze één voor één, in drie verschillende delen. Lees hier meer over de laatste opkomende trends op vlak van voeding.
Wat eten we in 2050? – deel 2
25 november 2019De voorbij weken was onze trendwatcher aanwezig bij 2 foodsummits rond het thema “Wat eten we in 2050?”. Uit de verhalen konden we 10 voedingstrends distilleren die onze voeding ingrijpend zullen bepalen de komende jaren. We bespreken ze één voor één, in drie verschillende delen. Lees hier meer over de volgende 3 opkomende trends op vlak van voeding.
Wat eten we in 2050? - deel 1
12 november 2019De voorbij weken was onze trendwatcher aanwezig bij 2 foodsummits rond het thema “Wat eten we in 2050?”. Uit de verhalen konden we 10 voedingstrends distilleren die onze voeding ingrijpend zullen bepalen de komende jaren. We bespreken ze één voor één, in drie verschillende delen. Lees hier meer over de eerste 3 opkomende trends op vlak van voeding.
Margrét – het nieuwe kroonjuweel van Ný-Fiskur
25 juni 2019Ný-Fiskur, al vele jaren onze partner en hofleverancier van verse IJslandse kabeljauw en schelvis, neemt binnenkort een nagelnieuw langelijnvaartuig in gebruik. Het nieuwe schip krijgt de naam Margrét en zal haar ‘maiden trip’ in juli maken. Dit is een zeer belangrijke mijlpaal voor Ný-Fiskur, want het is de allereerste keer dat ze een splinternieuw vaartuig laten bouwen voor hun bedrijf.