Nieuws

  • Vraag uw onderlegger voor 2022 aan!

    Ontvang de Pieters onderlegger met kalender voor 2022. Lees hier hoe je dat kunt doen. 

  • Gecontroleerd visbeleid in IJsland

    Naar jaarlijkse traditie worden ook dit jaar IJslandse gebieden afgesloten voor de visserij ter bescherming van onder andere kabeljauw en platvis.

  • Vraag uw onderlegger voor 2021 aan!

    Een nieuw jaar = een nieuwe onderlegger! Lees hier hoe je 'm kunt bestellen.

  • Verse IJslandse kabeljauw, speciaal voor u gevangen!

    Dankzij onze unieke samenwerking met het IJslandse bedrijf Ny-Fiskur mogen wij u tijdens week 48, van 23 tem 27 november, een interessante aanbieding voorstellen van IJslandse kabeljauwfilet.

  • Topkwaliteit verse vis en inspiratie uit IJsland

    Seafood from Iceland lanceerde onlangs een nieuwe website en video om de kwaliteit en veelzijdigheid van hun topkwaliteit verse vis te promoten.

  • Mowi investeert in innovatieve snorkelkooien tegen zeeluis

    Vanaf de zomer van 2020 start een project binnen enkele zalmkwekerijen in Noorwegen en Schotland waarbij gebruik gemaakt wordt van zogenaamde “snorkelkooien” die speciaal ontworpen zijn om het besmettingspercentage van zeeluizen op onze zalm te verminderen.

  • Koude lijn: de ideale oplossing voor regeneratie

    Dankzij de installatie van een krachtige, flexibele productielijn bij ons zusterbedrijf Mowi Lemmer, hebben we ons aanbod in visproducten van topkwaliteit kunnen uitbreiden met een assortiment diepgevroren “Koude Lijn” producten die speciaal ontwikkeld zijn voor regeneratie.

  • Wat eten we in 2050? – deel 3

    De voorbij weken was onze trendwatcher aanwezig bij 2 foodsummits rond het thema “Wat eten we in 2050?”. Uit de verhalen konden we 10 voedingstrends distilleren die onze voeding ingrijpend zullen bepalen de komende jaren. We bespreken ze één voor één, in drie verschillende delen. Lees hier meer over de laatste opkomende trends op vlak van voeding.

  • Vraag uw onderlegger voor 2020 aan!

    Pieters stelt graag de nieuwe onderlegger met kalender voor 2020 ter beschikking voor onze klanten.

  • Wat eten we in 2050? – deel 2

    De voorbij weken was onze trendwatcher aanwezig bij 2 foodsummits rond het thema “Wat eten we in 2050?”. Uit de verhalen konden we 10 voedingstrends distilleren die onze voeding ingrijpend zullen bepalen de komende jaren. We bespreken ze één voor één, in drie verschillende delen. Lees hier meer over de volgende 3 opkomende trends op vlak van voeding.

Pages