Nieuws

  • Bezoek ons tijdens Horeca Expo 2021!

    We kijken er enorm naar uit om u vol enthousiasme en op een veilige manier te verwelkomen op Horeca Expo editie 2021.

  • Gecontroleerd visbeleid in IJsland

    Naar jaarlijkse traditie worden ook dit jaar IJslandse gebieden afgesloten voor de visserij ter bescherming van onder andere kabeljauw en platvis.

  • Verse IJslandse kabeljauw, speciaal voor u gevangen!

    Dankzij onze unieke samenwerking met het IJslandse bedrijf Ny-Fiskur mogen wij u tijdens week 48, van 23 tem 27 november, een interessante aanbieding voorstellen van IJslandse kabeljauwfilet.

  • Topkwaliteit verse vis en inspiratie uit IJsland

    Seafood from Iceland lanceerde onlangs een nieuwe website en video om de kwaliteit en veelzijdigheid van hun topkwaliteit verse vis te promoten.

  • Mowi investeert in innovatieve snorkelkooien tegen zeeluis

    Vanaf de zomer van 2020 start een project binnen enkele zalmkwekerijen in Noorwegen en Schotland waarbij gebruik gemaakt wordt van zogenaamde “snorkelkooien” die speciaal ontworpen zijn om het besmettingspercentage van zeeluizen op onze zalm te verminderen.

  • Pieters op Horecatel 2020 met nieuwe standplaats!

    Naar jaarlijkse gewoonte is Pieters terug aanwezig op de Horecatel beurs in WEX, Marche-en-Famenne. Deze Waalse B2B beurs vindt dit jaar plaats van 8 tot en met 11 maart 2020.

  • Koude lijn: de ideale oplossing voor regeneratie

    Dankzij de installatie van een krachtige, flexibele productielijn bij ons zusterbedrijf Mowi Lemmer, hebben we ons aanbod in visproducten van topkwaliteit kunnen uitbreiden met een assortiment diepgevroren “Koude Lijn” producten die speciaal ontwikkeld zijn voor regeneratie.

  • Wat eten we in 2050? – deel 3

    De voorbij weken was onze trendwatcher aanwezig bij 2 foodsummits rond het thema “Wat eten we in 2050?”. Uit de verhalen konden we 10 voedingstrends distilleren die onze voeding ingrijpend zullen bepalen de komende jaren. We bespreken ze één voor één, in drie verschillende delen. Lees hier meer over de laatste opkomende trends op vlak van voeding.

  • Wat eten we in 2050? – deel 2

    De voorbij weken was onze trendwatcher aanwezig bij 2 foodsummits rond het thema “Wat eten we in 2050?”. Uit de verhalen konden we 10 voedingstrends distilleren die onze voeding ingrijpend zullen bepalen de komende jaren. We bespreken ze één voor één, in drie verschillende delen. Lees hier meer over de volgende 3 opkomende trends op vlak van voeding.

  • Wat eten we in 2050? - deel 1

    De voorbij weken was onze trendwatcher aanwezig bij 2 foodsummits rond het thema “Wat eten we in 2050?”. Uit de verhalen konden we 10 voedingstrends distilleren die onze voeding ingrijpend zullen bepalen de komende jaren. We bespreken ze één voor één, in drie verschillende delen. Lees hier meer over de eerste 3 opkomende trends op vlak van voeding.

Pages