Nieuws

  • Pieters opnieuw aanwezig op Horecatel 2022

    Ons Foodservice team kijkt er vol enthousiasme naar uit om u te verwelkomen op Horecatel van 13 tem 16 maart 2022 in Wallonie Expo (WEX), Marche-en-Famenne.

  • Wij wensen u fijne feestdagen!

    Onze beste wensen voor 2022!

  • Vraag uw onderlegger voor 2022 aan!

    Ontvang de Pieters onderlegger met kalender voor 2022. Lees hier hoe je dat kunt doen. 

  • Bezoek ons tijdens Horeca Expo 2021!

    We kijken er enorm naar uit om u vol enthousiasme en op een veilige manier te verwelkomen op Horeca Expo editie 2021.

  • Onze warmste wensen voor 2021!

    Onze beste wensen voor 2021!

  • Vraag uw onderlegger voor 2021 aan!

    Een nieuw jaar = een nieuwe onderlegger! Lees hier hoe je 'm kunt bestellen.

  • Vis als essentieel deel van een gezondere voeding

    Zwaarlijvigheid of obesitas is een continue bezorgdheid van de moderne consumptiemaatschappij. Om deze alarmerende trend in te dijken heeft de Hoge Gezondheidsraad die waakt over de volksgezondheid een aantal voedingsadviezen geformuleerd.

  • Ons productieproces van A tot Z

    Benieuwd hoe wij omgaan met onze grondstoffen om u een hoogstaand kwalitatief product te bezorgen?

  • Pieters op Horecatel 2020 met nieuwe standplaats!

    Naar jaarlijkse gewoonte is Pieters terug aanwezig op de Horecatel beurs in WEX, Marche-en-Famenne. Deze Waalse B2B beurs vindt dit jaar plaats van 8 tot en met 11 maart 2020.

  • Koude lijn: de ideale oplossing voor regeneratie

    Dankzij de installatie van een krachtige, flexibele productielijn bij ons zusterbedrijf Mowi Lemmer, hebben we ons aanbod in visproducten van topkwaliteit kunnen uitbreiden met een assortiment diepgevroren “Koude Lijn” producten die speciaal ontwikkeld zijn voor regeneratie.

Pages