Nieuws

  • Extra eindejaarsproduct in ons gamma

    We hebben u onlangs al ons eindejaarsassortiment voor de overgang van 2020 naar 2021 voorgesteld. Op grote vraag van de klanten voegen we hier nog een extra product aan toe.

  • Ons aanbod voor een speciale eindejaarsperiode

    Het jaar 2020 is er nu al één die we niet gauw zullen vergeten. Het waren, en zijn nog steeds, onzekere tijden, die iedereen treffen, persoonlijk en/of professioneel.

    We helpen u graag om het beste uit uw feestdagen te halen met ons mooi eindejaarsassortiment.

  • Topkwaliteit verse vis en inspiratie uit IJsland

    Seafood from Iceland lanceerde onlangs een nieuwe website en video om de kwaliteit en veelzijdigheid van hun topkwaliteit verse vis te promoten.

  • De start van het maatjesseizoen

    We geven binnenkort terug het startschot van de verkoop van maatjes. Vanaf 12 juni 2020 is deze delicatesse terug beschikbaar in het Pieters assortiment.

  • Een nieuwe lading mosselen

    Na de stop van Zeeuwse bodemcultuurmosselen maken we bij Pieters de overstap naar hangcultuurmosselen uit Scandinavië.

  • Pieters op Horecatel 2020 met nieuwe standplaats!

    Naar jaarlijkse gewoonte is Pieters terug aanwezig op de Horecatel beurs in WEX, Marche-en-Famenne. Deze Waalse B2B beurs vindt dit jaar plaats van 8 tot en met 11 maart 2020.

  • Koude lijn: de ideale oplossing voor regeneratie

    Dankzij de installatie van een krachtige, flexibele productielijn bij ons zusterbedrijf Mowi Lemmer, hebben we ons aanbod in visproducten van topkwaliteit kunnen uitbreiden met een assortiment diepgevroren “Koude Lijn” producten die speciaal ontwikkeld zijn voor regeneratie.

  • Vier de maand van de liefde met Skrei

    Traditiegewijs staat de maand februari volledig in het teken van de liefde. Alle chefs creëren een sappige menu voor Valentijn, en daarbij kan een liefdesvis natuurlijk niet ontbreken, toch?

  • Save the date: Horeca Expo 2019

    Dit jaar opnieuw is Pieters van 17-21 november 2019 aanwezig op de Horeca Expo beurs te Gent.

  • 3 tips voor uw eindejaarsmenu

    Het eindejaar ligt opnieuw in het vooruitzicht. Achter de schermen wordt er al volop voorbereid aan de smakelijke menu’s, maar vaak is het een hele uitdaging om opnieuw nieuwe, creatieve en smakelijke gerechten op het bord te toveren.

Pages