Nieuws
Skrei: vis van het seizoen
8 februari 2024Skrei kabeljauw terug tijdelijk in ons assortiment!
Mosselfestijn in september & oktober!
29 augustus 2023Vanaf 28 augustus tem 31 oktober 2023 (week 35 tot midden week 44) kan je smullen van onze mosselen aan een extra scherpe prijs dankzij een unieke promotie.
Product om mee te scoren: Gravad lax rouge
1 augustus 2023Laat ons de zon op uw bord toveren. Het ideale moment om de Mowi Professional Inspiratie Gravad Lax rouge aan u voor te stellen en in de kijker te zetten. Misschien wel de volgende topper op uw menu?
De Zeeuwse mosselen komen er weer aan!
28 juni 2023Vanaf donderdag 6 juli 2023 kunnen de heerlijke Zeeuwse mosselen uit bodemcultuur terug bij u geleverd worden.
Maatjesseizoen pas van start vanaf 23 juni
7 juni 2023Het maatjesseizoen van 2023 laat dit jaar wat op zich wachten en wordt ruim een week uitgesteld. Startdatum: 23 juni 2023.
Kan plantaardige voeding vis vervangen?
3 april 2023Steeds meer mensen kiezen ervoor om plantaardig te eten. Het principe is om minder of geen dierlijke producten te consumeren of om ze toch zo vaak mogelijk te vervangen door granen, bonen, noten, groente en fruit. Is dit wel de juiste keuze?
Nieuw in ons assortiment: Grijze garnaalsalade
6 maart 2023Ontdek één van onze nieuwe producten : grijze garnaalsalade.
Noem niet elke kabeljauw zomaar Skrei
9 februari 2023Het vangstseizoen van de skrei is momenteel weer op volle gang. Zoals ieder jaar trekt de kabeljauw vanuit de ijskoude Barentszzee langs de Noorse kust naar de warmere Noorse kust om zich voort te planten in de eilandengroep van de Lofoten en Vesteralen.
Culinaire inspiratie : op trendtour in Parijs
19 juli 2022Onlangs trok onze trendwatcher naar de Franse hoofdstad om zich te laten inspireren op het gebied van food & hospitality, maar ook om de nieuwste trends te ontdekken.
Start van het Zeeuwse mosselseizoen
28 juni 2022Het nieuwe mosselseizoen gaat van start!