Nieuws

  • Overschakeling naar hangcultuurmosselen

    Het seizoen van de Zeeuwse mosselen van bodemcultuur loopt terug op zijn einde. De tijd is rijp om over te schakelen naar hangcultuurmosselen uit Scandinavië. Een waardig alternatief!

  • Skrei, de beste kabeljauw uit Noorwegen

    De Barentszzee, daar begint het allemaal. Tussen januari en april verlaten honderden miljoenen kabeljauwen in de bloei van hun leven deze ruige, ijskoude wateren om voor de kust van noordelijk Noorwegen te gaan paaien.

  • Uitbreiding van ons assortiment schelpdieren

    Ons Pieters assortiment biedt u al een enorm aanbod aan kwaliteitsvolle visproducten. We gaan steeds op zoek naar de beste producten om aan ons assortiment toe te voegen.

  • Extra eindejaarsproduct in ons gamma

    We hebben u onlangs al ons eindejaarsassortiment voor de overgang van 2020 naar 2021 voorgesteld. Op grote vraag van de klanten voegen we hier nog een extra product aan toe.

  • Ons aanbod voor een speciale eindejaarsperiode

    Het jaar 2020 is er nu al één die we niet gauw zullen vergeten. Het waren, en zijn nog steeds, onzekere tijden, die iedereen treffen, persoonlijk en/of professioneel.

    We helpen u graag om het beste uit uw feestdagen te halen met ons mooi eindejaarsassortiment.

  • Topkwaliteit verse vis en inspiratie uit IJsland

    Seafood from Iceland lanceerde onlangs een nieuwe website en video om de kwaliteit en veelzijdigheid van hun topkwaliteit verse vis te promoten.

  • De start van het maatjesseizoen

    We geven binnenkort terug het startschot van de verkoop van maatjes. Vanaf 12 juni 2020 is deze delicatesse terug beschikbaar in het Pieters assortiment.

  • Een nieuwe lading mosselen

    Na de stop van Zeeuwse bodemcultuurmosselen maken we bij Pieters de overstap naar hangcultuurmosselen uit Scandinavië.

  • Koude lijn: de ideale oplossing voor regeneratie

    Dankzij de installatie van een krachtige, flexibele productielijn bij ons zusterbedrijf Mowi Lemmer, hebben we ons aanbod in visproducten van topkwaliteit kunnen uitbreiden met een assortiment diepgevroren “Koude Lijn” producten die speciaal ontwikkeld zijn voor regeneratie.

  • Vier de maand van de liefde met Skrei

    Traditiegewijs staat de maand februari volledig in het teken van de liefde. Alle chefs creëren een sappige menu voor Valentijn, en daarbij kan een liefdesvis natuurlijk niet ontbreken, toch?

Pages