Nieuws

  • scampi burger

    Prijsuitreiking kookwedstrijd grootkeukenkoks

    Op 27 september vond de prijsuitreiking van de “kookwedstrijd voor grootkeukenkoks” in samenwerking met de West-Vlaamse en Oost-Vlaamse grootkeukenkoks plaats.

  • Kookwedstrijd voor grootkeukenkoks

    Inschrijven voor onze kookwedstrijd "Beste grootkeuken-visgerecht" in samenwerking met de verenigingen van West-Vlaamse en Oost-Vlaamse grootkeukenkoks kan nog tot eind deze week.

  • Zalmburger

    Kookwedstrijd voor grootkeukenkoks

    De verenigingen van West-Vlaamse en Oost-Vlaamse grootkeukenkoks en Marine Harvest Pieters organiseren samen een kookwedstrijd "Beste grootkeuken-visgerecht".

  • Bezoek Oost-Vlaamse grootkeukenkoks

    Op 27 oktober jl. de Oost-Vlaamse grootkeukenkoks door Marine Harvest Pieters uitgenodigd.

  • grootkeuken

    Prijsuitreiking "het beste grootkeuken-visgerecht"

    Op 26 mei vond de prijsuitreiking van de wedstrijd “het beste grootkeuken-visgerecht” in samenwerking met de West-Vlaamse grootkeukenkoks plaats.

  • Wedstrijd voor grootkeukenkoks

    De vereniging van West-Vlaamse grootkeukenkoks en Marine Harvest Pieters organiseren voor alle West-Vlaamse grootkeukenkoks een wedstrijd "Beste grootkeuken-visgerecht".

  • Hoe vers is verse vis?

    De versheid en de oorsprong van de vis zijn erg belangrijke factoren in ons kwaliteitsaanbod. Zo wordt een belangrijk deel van de verse vis door kleine vissersboten met de lijn gevangen, direct na de vangst verwerkt en onmiddellijk naar Brugge vervoerd om een optimale versheid te garanderen.