Julie Ciers

Succesvolle onaangekondigde IFS audit

Het zorgen voor een hoge kwaliteit van onze visproducten is van groot belang voor Marine Harvest Pieters. Elke dag weer werken we hard om de kwaliteit en veiligheid van onze producten te kunnen handhaven en waarborgen.

We zijn erg trots te kunnen melden dat we de eerste onaangekondigde IFS-audit (8-10 januari) met succes hebben afgerond. Dit certificaat geeft aan dat onze processen en producten voldoen aan de hoogste eisen van voedselveiligheid en productkwaliteit. We zijn erg blij met deze erkenning.
Hieruit blijkt nog maar eens dat kwaliteit aan de basis van onze bedrijfscultuur ligt. Onze medewerkers doen al het mogelijke om aan de hoogste kwaliteitseisen te voldoen. Continue verbetering van onze processen en de levering van hoog-kwalitatieve producten en diensten zijn dan ook onze topprioriteiten. 

We willen hierbij graag het voltallige team feliciteren en bedanken voor hun focus en hun steun, met een speciale vermelding voor het team van kwaliteitsmanagement dat deze audits in goede banen geleid heeft.

 

Hélène Vervaet
Quality Manager
MARINE HARVEST PIETERS NV

IFS certificaat