Kayleigh Segaert

Succesvolle IFS-audit voor Mowi Belgium Brugge

Met trots kunnen wij u melden dat we de onaangekondigde IFS-audit - die plaatsvond van 18 t/m 21 maart - met succes hebben afgerond.

Hiermee wordt onze ‘higher level’ certificering volgens de IFS International Food Standard opnieuw geprolongeerd met een uitstekende score van 98.7%. Dit certificaat geeft aan dat onze processen en producten voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteit.

Dit onderstreept dat kwaliteit aan de basis van onze bedrijfscultuur ligt: zorgen voor een hoge kwaliteit van onze visproducten is voor ons van groot belang en daarom zetten we ons dag in, dag uit in om de kwaliteit en veiligheid van onze producten te handhaven en te waarborgen.

Continue verbetering van onze processen en het leveren van producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen zijn dan ook onze topprioriteiten.

We bedanken en feliciteren alle betrokken collega’s voor hun focus, toewijding en steun, met speciale dank aan het team van kwaliteitsmanagement dat opnieuw een uitstekende prestatie heeft geleverd.

 

Tom Verwulgen, Quality Manager
Mowi Belgium – Brugge