Prijsuitreiking "het beste grootkeuken-visgerecht"
Op 26 mei vond de prijsuitreiking van de wedstrijd “het beste grootkeuken-visgerecht” in samenwerking met de West-Vlaamse grootkeukenkoks plaats. Uit de vele inzendingen werden Bart Denys (beste directiemenu), Patrick Pollentier (beste dagmenu) en het 7de jaar gemeenschapsrestauratie van Ter Groene Poorte o.l.v. Koen Strubbe (originaliteit) uitverkoren. De prijsuitreiking ging vergezeld van een educatieve toelichting omtrent vangsttechnieken, een culinaire omkadering van de degustaties en een gezellige receptie.

Beste dagmenu
Victoriabaars met kruidenkorst, venkelzalf, krokante groentjes met rucolapesto, garnalenjus met rozemarijn
Beste directiemenu
Gebakken zalm, prei, zoete aardappel, rode biet, spinazie en kruiden
Originaliteit
Burger van hondshaai op Thaise wijze, kortgebakken groentjes, frieten
De recepten zijn binnenkort beschikbaar op onze website.
