Kayleigh Segaert

Ons aanbod voor een speciale eindejaarsperiode

Het jaar 2020 is er nu al één die we niet gauw zullen vergeten. Het waren, en zijn nog steeds, onzekere tijden, die iedereen treffen, persoonlijk en/of professioneel.

Gezien de huidige situatie ziet het er nu al naar uit dat de eindejaarsperiode ook helemaal anders zal verlopen. De uitgebreide feesttafel zal hoogstwaarschijnlijk vervangen worden door een etentje in kleine en intieme kring. Maar dat mag geen reden zijn om er geen groot feest van te maken. Samen slaan we ons hier doorheen.

We helpen u graag om het beste uit uw feestdagen te halen met ons mooi eindejaarsassortiment.

Natuurproducten

Met onze natuurproducten heb je een kwalitatieve basis voor je menu. Dankzij de veelzijdigheid kun je ze makkelijk combineren met allerlei smaken en sauzen, mild of pittig. Laat je creativiteit los en personaliseer je recepten!

Zalm

Onze zalmproducten vragen weinig voorbereiding en zijn klaar om meteen te serveren aan uw gasten. De kruidentopping zorgt voor extra smaak.

Convenience

Snel, makkelijk te bereiden en lekker! De kabeljauw delight met een marinade van boter en peterselie kan zo in de oven, terwijl de gerookte palingfilet perfect kan dienen als aperitiefhapje dat meteen geserveerd kan worden.

Wenst u meer info? Onze vertegenwoordigers helpen u graag verder!