Kayleigh Segaert

Nieuwe producten voor een nieuw schooljaar

De start van een nieuw schooljaar komt er snel weer aan. Om al die nieuwsgierigheid te voeden, helpt Pieters graag om gezonde visproducten te voorzien.

We stellen u graag een assortiment van aantrekkelijke diepvries-visproducten voor om het jonge publiek kennis te laten maken met vis als volwaardige en smakelijke maaltijdcomponent. Een ideale gelegenheid om hen kennis te laten maken met verschillende vissoorten zoals zalm, Alaska pollak, kabeljauw en schar.

Nieuw: Alaska pollak meunière

De portionering van deze filet is een ideale kennismaking met vis voor de kinderen. Een heerlijk stukje natuurfilet met een fijne bloemcoating zorgt voor een leuke smaakbeleving.

Nieuw: zalmblokjes, voor elk wat wils

Deze blokjes, gesneden uit natuurlijke Atlantische zalmfilets, bieden oneindig veel mogelijkheden voor het menu.

Gepaneerde producten

Producten met een korstje trekken al sneller de aandacht bij een jong publiek. Naast een traditionele gepaneerde kabeljauw, willen we ze ook graag laten kennismaken met een minder bekende vissoort: Japanse schar. Deze filet is omhuld met een paneerlaagje dat op smaak gebracht is met peterselie.

Wenst u nog meer info? Aarzel niet om met ons contact op te nemen op het nummer +32 50 45 86 20 of e-mail pietersbrugge@mowi.com.