Pauline Verstraeten

Nieuwe naam, nieuw merk, nieuwe stand - SEG 2019

Van 7 tot en met 9 mei vond de jaarlijkse Seafood Expo Global plaats in Brussel. Wij presenteerden ons hier voor het eerst als Mowi, de nieuwe naam van ons bedrijf, op ’s werelds grootste handelsbeurs voor vis- en zeevruchten.

Tijdens deze editie, met 1900 exposerende bedrijven uit 78 landen, hebben we niet enkel onze nieuwe naam gepresenteerd aan onze klanten, maar hebben we ook ons nieuwe MOWI merk – in maart jl. als eerste gelanceerd in Polen – gedeeld met de wereld vanuit een nieuwe stand.

Het nieuwe ontwerp van de stand was voorzien van onze nieuwe naam, waarbij ‘CARING’ werd gepresenteerd als onze centrale waarde. We creëerden een nieuwe manier om onze zorg voor goed eten te presenteren. We deden dit aan de hand van een open kookruimte en het gebruik van grote houten tafels, gezellige stoeltjes, schapenvellen en andere aangename elementen.

Klanten konden ook de ‘Mowi Experience’ ervaren in onze Virtual Reality room, waar ze een virtueel filmpje van 360° te zien kregen over onze kwekerijen en onze zalm. We kregen veel enthousiaste reacties over deze unieke ervaring.

SEG is de perfecte combinatie van “bussiness and pleasure”. Op dinsdag hadden we onze jaarlijkse receptie op de stand voor klanten, investeerders en andere belanghebbenden met hapjes, drankjes en live jazz muziek op de achtergrond.

 

We mochten vele klanten, leveranciers en andere externe contacten verwelkomen die geïnteresseerd waren in onze producten, ons merk en onze nieuwe naam. Pers, bezoekers en onze eigen collega’s waren aangetrokken tot onze stand en noemen die zelfs ‘de beste die we ooit hadden’.

Ons team kijkt terug op een fantastische editie van de Seafood Expo Global. We nodigen u graag alvast uit voor de volgende editie die zal plaatsvinden van 21 tot en met 23 april 2020!