Kayleigh Segaert

Marine Harvest Pieters Brugge verlengt BRC- en IFS-certificaten

Na een succesvolle audit voor de BRC-certificering op 15 maart, werd ook ons IFS-certificaat opnieuw verlengd op 31 maart met de hoogste scoreniveaus voor beide certificaten!

Tijdens de 3-daagse audit van 13 t.e.m. 15 maart werd de jaarlijkse BRC Global Standard for Food Safety-certificering met succes verlengd: de vestiging van Marine Harvest Pieters in Brugge behaalde het BRC AA-level, het hoogst mogelijke resultaat.

Twee weken later zijn we ook geslaagd voor de tweedaagse IFS International Food Standard-certificering. Met een ‘higher level’ behaalden we hier ook de hoogste score. We willen de productiemedewerkers bedanken voor de goede ondersteuning aan de productielijnen en hun medewerking tijdens deze praktijkgerichte audit.

Met deze twee certificaten blijkt nog maar eens dat kwaliteit aan de basis van onze bedrijfscultuur ligt. Onze medewerkers doen al het mogelijke om aan de hoogste kwaliteitseisen te voldoen. Continue verbetering van onze processen en de levering van hoog-kwalitatieve producten en diensten zijn dan ook onze topprioriteiten.

We willen hierbij graag het voltallige team feliciteren en bedanken voor hun focus en hun steun, met een speciale vermelding voor het team van kwaliteitsmanagement dat deze audits in goede banen geleid heeft.

 

Pieter Note
Plant Manager, Marine Harvest Pieters Brugge