Kayleigh Segaert

Maatschappelijk verantwoord ondernemen bij Marine Harvest Pieters

 

In onze nieuwsberichten hebben we u al van alles verteld over de inspanningen en activiteiten van Marine Harvest op het gebied van duurzaamheid en verantwoorde zalmkweek. Zo berichtten we u over de verschillende niet-medicinale methoden die wij inzetten om zalmluis tegen te gaan, zoals: poetsvisjes, zeewater, wassen met lauwwarm water; over onze innovatie-initiatieven om de impact van zalmkweek op het milieu nog verder te verminderen, zoals The Egg en The Donut; en over het commitment al onze zalmfarms in 2020 gecertificeerd te laten zijn door ASC.

Maar ook bij onze verwerkingsbedrijven, zoals Marine Harvest Pieters, geven wij gestalte aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarbij zetten wij in op een scala aan maatregelen die kaderen in onze basisprincipes: Planet, Product, People en Profit.

Vraag nu onze factsheet aan!

Over het beleid en de activiteiten van Marine Harvest Pieters op het vlak van duurzaam en verantwoord ondernemen, hebben wij een overzichtelijke en informatieve factsheet opgesteld. Wij sturen u die op verzoek graag toe. Vul hier het contactformulier in met als onderwerp ‘Factsheet MVO’, samen met uw contactgegevens, dan doen wij graag het nodige.