Kayleigh Segaert

Koude lijn: de ideale oplossing voor regeneratie

 

Dankzij de installatie van een krachtige, flexibele productielijn bij ons zusterbedrijf Mowi Lemmer, hebben we ons aanbod in visproducten van topkwaliteit kunnen uitbreiden met een assortiment diepgevroren “Koude Lijn” producten die speciaal ontwikkeld zijn voor regeneratie.

Met de “Koude Lijn” visproducten kunnen regeneratie- of professionele keukens de componenten direct in hun keuken assembleren. De producten zijn ook geschikt voor diverse industriële toepassingen, zoals kant-en-klare maaltijden. 

Wat maakt ons uniek

De minimale vochtuittreding zorgt voor het behoud van de sappigheid en de smaak van onze diepgevroren visproducten. De producten zijn beschikbaar in porties van ideaal formaat en hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.
Ons brede aanbod kwaliteitsproducten is afkomstig van onze gespecialiseerde grondstofpartners, waarbij een duurzame benadering hoog in het vaandel staat. Het omvangrijke Mowi kwaliteitssysteem waarborgt optimale voedselveiligheid.

Onze krachtige, flexibele productielijn stelt ons in staat vis in allerlei soorten en maten volgens de juiste bereidingsmethode te produceren. Ons assortiment “Koude Lijn” producten omvat zowel gestoomde of gebakken naturel visproducten als gecoate producten. Rauwe naturel visproducten worden gestoomd of gebakken in onze speciaal ontworpen oven. De gepaneerde, gebatterde of bemeelde producten worden voorgebakken in zonnebloemolie en vervolgens in de speciaal ontworpen oven gegaard. Direct na het bereidingsproces worden de producten ingevroren en verpakt.

N.B.:
“Koude Lijn” producten zijn niet geschikt voor directe consumptie. Indien kant-en-klare producten gewenst zijn, neemt u dan contact met ons op, want we hebben de technologie hiervoor beschikbaar.