Kayleigh Segaert

"Journée de découverte" voor Waalse grootkeukenkoks

Op 21 mei ging de eerste 'Journée de découverte' door. Het concept: Waalse grootkeukenkoks een kijkje achter de schermen gunnen bij Volys, de gevogeltespecialist in Lendelede, en Pieters, visspecialist. Twee sleutelspelers in de markt van de collectiviteiten over de taalgrens heen.

Voor de 20 gegadigden begon de dag om 7u30 in Charleroi. In de voormiddag stond een bezoek aan Volys op het programma. Rond de middag landde de bus in Brugge voor een uitgebreid diner in buffetstijl: een smaakvol huwelijk tussen gevogelte en vis. Daarna dook de jolige bende onder de deskundige leiding van de operations manager ons productieapparaat in.

Om 18u werden onze genodigden moe maar voldaan en volledig binnen de vooraf uitgestippelde timing netjes in Charleroi terug afgezet.

We kregen uitsluitend positieve feedback. Voldoende reden om reeds een datum voor een tweede editie van deze 'Journée de découverte' vast te leggen.
Woensdag 9 oktober nodigen we 30 Waalse klanten uit voor een nieuwe ontdekkingstocht.

Dit smaakt naar meer!