Julie Ciers

Feestelijke nieuwkomers

Speciaal voor de feestdagen, selecteerden wij enkele feestelijke nieuwkomers voor ons eindejaarsgamma.

We stellen ze u hieronder graag even kort voor.

 

Gerookte heilbotsalade

Ambachtelijk gerookte heilbot en witvis verwerkt tot een fijne salade met ei, mayonaise, zure room, citroensap, uitjes, lenteui, wat courgette en gehakte peterselie.

Op basis van gerookte heilbot. Fijne stukjes vis en groente in een smeuïge saus. Klaar om te serveren.

Klik hier om het product te bekijken.

Rivierkreeftsalade

Salade van rivierkreeft en surimi in een cocktailsaus met witte kool en een mix van paprika.

Op basis van rivierkreeft en surimi met fijne stukjes. Klaar om te serveren.

Klik hier om het product te bekijken.

Kreeftensoep

Deze heerlijke kreeftensoep is een verrijking voor uw eindejaarsmenu!

Klik hier om het product te bekijken.