Julie Ciers

De veelzijdigheid en rijkdom der zeeën op Horeca Expo

Van 20 tot 24 november verwelkomen wij u graag op Horeca Expo in hall 8 stand 8419.

Dit jaar benaderen wij de veelzijdigheid en rijkdom die de zeeën en oceanen ons bieden vanuit verschillende invalshoeken: "Atlantische zalm van fjord tot bord", "vis is gezond" en "duurzaam en verantwoord". Elke dag wordt één van de thema's uitgelicht met boeiende informatie en aantrekkelijke culinaire gerechten.

Onze Atlantische zalm van fjord tot bord

Marine Harvest is de grootste zalmkweker wereldwijd en produceert maar liefst 6 miljoen zalmporties per dag. Wij controleren de volledige keten van het zalmvoer tot en met het eindproduct. Zalm heeft een unieke smaak, een stevige structuur en is rijk aan essentiële Omega-3 vetzuren, waardevolle eiwitten, vitaminen en mineralen.

Zalm is ook nog eens enorm veelzijdig qua bereidingswijzen, toepassingen en eetmomenten. Het is niet voor niets in vele landen veruit de populairste vissoort! Op 20/11 en 21/11 kunt u ons veelzijdig aanbod aan zalm komen proeven, waaronder ons nieuwe product: zalmrösti.

Wie slim is eet vis: een gezonde keuze

Wetenschappers verschillen nog wel eens van mening, maar hierover zijn ze het zeker eens: "regelmatig vis eten is gezond". Maak kennis met ons veelzijdige assortiment met een rijkdom aan gezonde vetten, licht verteerbare eiwitten en waardevolle micronutriënten en kom onze gezonde en uiteraard ook zeer smaakvolle gerechtjes proeven op 22/11.

Onze focus: duurzame vangst en verantwoorde kweek

Marine Harvest Pieters hecht veel belang aan een verantwoorde, duurzame en efficiënte productie van veilig, gezond en smakelijk voedsel. Wij bieden een groot aantal gecertificeerde producten en informeren u graag over onze duurzaamheidsinitiatieven.

Op 23/11 en 24/11 staat onze verantwoorde en duurzame vis op het menu.

Duurzaamheid