Julie Ciers

Blokkering leveringen Pieters door hevige brand in Londerzeel

Vorige week woensdagnacht was er een hevige brand in de bakkerij van Lantmännen Unibake, onze buur op de site van Londerzeel. Deze brand heeft voor ons bijzonder verregaande gevolgen en moeilijkheden met zich meegebracht.

Op donderdag werd het industrieterrein door de brandweer en politie uit veiligheidsredenen volledig afgesloten en werd alle in- en uitgaande verkeer stilgelegd. Dit betekende de totale blokkering van alle leveringen op donderdag en een onmogelijkheid om u als klant te bedienen.

Omdat we service en leveringsgarantie hoog in het vaandel dragen hebben we er alles aan gedaan om dit te verhinderen. Een crisisteam werd samengesteld en het crisisplan werd uitgerold om u zo veel mogelijk een aanvaardbare oplossing te bieden. Mede dankzij uw begrip en samenwerking, zijn we daar grotendeels in geslaagd.

We wensen u te bedanken voor uw begrip en flexibiliteit tijdens deze moeilijke momenten. Mocht u uitzonderlijk, ondanks onze inspanningen, toch niet tijdig uw levering hebben ontvangen, willen we u hiervoor onze excuses aanbieden.

We blijven ons graag verder inspannen om onze samenwerking in de meest optimale manier verder te zetten.

(Foto: HBVL)