Nieuws
Bezoek ons tijdens Horecatel 2023
7 maart 2023Ons Foodservice team kijkt er vol enthousiasme naar uit om u te verwelkomen op Horecatel van 12 tem 15 maart 2023 in Wallonie Expo (WEX), Marche-en-Famenne.
Nieuw in ons assortiment: Grijze garnaalsalade
6 maart 2023Ontdek één van onze nieuwe producten : grijze garnaalsalade.
Noem niet elke kabeljauw zomaar Skrei
9 februari 2023Het vangstseizoen van de skrei is momenteel weer op volle gang. Zoals ieder jaar trekt de kabeljauw vanuit de ijskoude Barentszzee langs de Noorse kust naar de warmere Noorse kust om zich voort te planten in de eilandengroep van de Lofoten en Vesteralen.
Vraag uw onderlegger voor 2023 aan!
19 december 2022Ontvang de Pieters onderlegger met kalender voor 2023. Lees hier hoe je dat kunt doen.
Afspraak op Horeca Expo 2022?
8 november 2022We kijken er enorm naar uit om u vol enthousiasme te verwelkomen op Horeca Expo editie 2022.
Hinder op 9 november 2022 door nationale staking
7 november 2022Een landelijke staking op woensdag 9 november 2022 en een feestdag op vrijdag 11 november 2022 zorgen voor hinder bij onze productie en leveringen.
Marktsituatie visaanvoer
26 juli 2022Het einde aan de uitzonderlijke marktsituatie rond visaanvoer is nog niet in zicht.
Culinaire inspiratie : op trendtour in Parijs
19 juli 2022Onlangs trok onze trendwatcher naar de Franse hoofdstad om zich te laten inspireren op het gebied van food & hospitality, maar ook om de nieuwste trends te ontdekken.
Start van het Zeeuwse mosselseizoen
28 juni 2022Het nieuwe mosselseizoen gaat van start!