Nieuws

  • Afspraak op Horeca Expo 2022?

    We kijken er enorm naar uit om u vol enthousiasme te verwelkomen op Horeca Expo editie 2022.

  • Hinder op 9 november 2022 door nationale staking

    Een landelijke staking op woensdag 9 november 2022 en een feestdag op vrijdag 11 november 2022 zorgen voor hinder bij onze productie en leveringen. 

  • Marktsituatie visaanvoer

    Het einde aan de uitzonderlijke marktsituatie rond visaanvoer is nog niet in zicht.

  • Culinaire inspiratie : op trendtour in Parijs

    Onlangs trok onze trendwatcher naar de Franse hoofdstad om zich te laten inspireren op het gebied van food & hospitality, maar ook om de nieuwste trends te ontdekken.

  • Start van het Zeeuwse mosselseizoen

    Het nieuwe mosselseizoen gaat van start!

  • MSC certificering visserij op Atlantisch-Scandinavische haring en makreel wordt opgeschort

    De onafhankelijke beoordelaars die verantwoordelijk zijn voor het certificeren van visserijen volgens de MSC Visserijstandaard hebben de Atlantisch-Scandinavische haringvisserijen en de makreelvisserijen in het noordoostelijke deel van de Atlantische Oceaan uit het programma geschorst.

  • Hinder op 20 en 21 juni door nationale staking

    De vakbonden kondigen op maandag 20 juni 2022 een nationale staking aan. Dit zal ongetwijfeld een belangrijke invloed hebben op onze werking in zowel productie als distributie.

  • De maatjes zijn er weer!

    Het seizoen van de Nieuwe Maatjes staat weer voor de deur. Vanaf woensdag 15 juni 2022 kun je deze delicatesse terug geleverd krijgen.

  • Bijen voor een duurzaam milieu

    Sinds 10 mei 2022 produceren de bijen honing op het terrein van Mowi Brugge.

  • Proef nu de hangcultuurmosselen uit Denemarken

    Het hele jaar lang mosselen? Dat kan!

    Nu het Zeeuwse mosselseizoen op zijn einde gelopen is, bieden wij hangcultuurmosselen uit Denemarken aan tijdens het tussenseizoen. Zo kunt u blijven genieten van deze delicatesse!

Pages