Visfilet gratino met gegrilde groenten

Pangasius gratino recept
Bereidingswijze: 

Neem een ruime hoeveelheid (ongeveer 1dl) olijfolie. Pers de knoflook en voeg toe aan de olijfolie. Voeg ook wat Italiaanse kruiden, peper en zout toe, roer alles goed door en laat even rusten. Pel de paprika's en verwijder de pitjes (tip: zet te paprika onder de grill tot de schil gaat bollen en zwart wordt, daarna is het eenvoudig om te pellen). Snij ondertussen de aubergine in de lengte in stevige plakken. Bak aan beide kanten lichtbruin en leg even apart op een bord.

Neem een ovenschaal en leg de aubergine en paprika afwisselend er in. Giet de knoflookolie erover. Sprenkel een ruime hoeveelheid balsamico over de groenten. Schuif de ovenschaal in de oven en laat dit ongeveer 20 minuten staan op 100°C. Rooster intussen de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie tot ze lichtbruin zijn. Neem de groenten uit de oven, strooi de pijnboompitten erover samen met de kappertjes. Strooi vlak voor het serveren wat parmezaanse kaas over het geheel.

Serveer met gebakken aardappelen en de pangasiusfilet gratino.

Smakelijk!