Kaapse heekrug met tomaten-basilicumsaus

Bereidingswijze: 

Wrijf de bakplaat in met wat arachideolie en leg de Kaapse heekrug er op. Kruid deze met peper en zout. Napeer de Kaapse heekrug met de tomaat blokjes basilicum en strooi de gemalen kaas er over. Bak de Kaapse heekrug af in een oven van 180°C gedurende +/- 18 minuten.

Snij de zoete aardappel in 2 en wrijf deze in met wat olie en kruid met peper en zout. Leg de zoete aardappelen op een bakplaat en bak deze af in een oven van 180°C gedurende +/- 20 minuten.

Stoom de erwtjes enkele minuten. Snij de rode paprika in grove stukken en bak deze aan in wat boter. Voeg de maïs en de erwtjes er aan toe. Kruid deze met peper en zout. Verwarm de rest van de tomaatblokjes op en napeer op het bord. Leg de Kaapse heekrug er op. Leg de zoete aardappel erbij en schik de groenten er op. Werk af met wat groen.

Smakelijk eten!