Nieuws
Kan plantaardige voeding vis vervangen?
3 april 2023Steeds meer mensen kiezen ervoor om plantaardig te eten. Het principe is om minder of geen dierlijke producten te consumeren of om ze toch zo vaak mogelijk te vervangen door granen, bonen, noten, groente en fruit. Is dit wel de juiste keuze?
Culinaire inspiratie : op trendtour in Parijs
19 juli 2022Onlangs trok onze trendwatcher naar de Franse hoofdstad om zich te laten inspireren op het gebied van food & hospitality, maar ook om de nieuwste trends te ontdekken.
Ons productieproces van A tot Z
29 april 2020Benieuwd hoe wij omgaan met onze grondstoffen om u een hoogstaand kwalitatief product te bezorgen?
Wat eten we in 2050? – deel 3
6 januari 2020De voorbij weken was onze trendwatcher aanwezig bij 2 foodsummits rond het thema “Wat eten we in 2050?”. Uit de verhalen konden we 10 voedingstrends distilleren die onze voeding ingrijpend zullen bepalen de komende jaren. We bespreken ze één voor één, in drie verschillende delen. Lees hier meer over de laatste opkomende trends op vlak van voeding.
Wat eten we in 2050? – deel 2
25 november 2019De voorbij weken was onze trendwatcher aanwezig bij 2 foodsummits rond het thema “Wat eten we in 2050?”. Uit de verhalen konden we 10 voedingstrends distilleren die onze voeding ingrijpend zullen bepalen de komende jaren. We bespreken ze één voor één, in drie verschillende delen. Lees hier meer over de volgende 3 opkomende trends op vlak van voeding.