Nieuws

  • Foodtrends in Londen: opkomst van plantaardige eiwitten

    Op vrijdag 15 juni reisde een delegatie van het Pieters Foodservice-team uit Brugge naar Londen voor een foodtrend trip georganiseerd door het Foodservice network.

  • Sardienen

    Sardines als steun voor de Rode Duivels

    De Vlaamse Overheid eet de tegenstanders op.

  • scampi burger

    Prijsuitreiking kookwedstrijd grootkeukenkoks

    Op 27 september vond de prijsuitreiking van de “kookwedstrijd voor grootkeukenkoks” in samenwerking met de West-Vlaamse en Oost-Vlaamse grootkeukenkoks plaats.

  • lay-out website

    Nieuwe "look en feel" website

    Zoals u kunt vaststellen hebben we de lay-out van onze website in een nieuw jasje gestoken.

  • Rode poon

    Rode poon: Vis van het Jaar 2017

    Jaarlijks zet VLAM, het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing, samen met de visserijsector een vis van bij ons in de kijker. Dit jaar is de titel voor rode poon.

  • voedingstrends

    De belangrijkste food trends voor 2017 volgens voedingsdeskundigen

    Volgens een onderzoek, recent gedaan onder 114 voedingskundigen uit heel de wereld, is duurzaamheid de belangrijkste trend voor 2017.

  • Goede voornemens voor 2017 – een gouden tip!

    Wie 2017 gezond wil inzetten en nog inspiratie zoekt voor gezonde voeding, kan dit vinden in onze visproducten.

  • Tongschar: Vis van het Jaar 2016

    Tongschar werd door de VLAM verkozen tot Vis van het Jaar 2016.

  • grootkeuken

    Prijsuitreiking "het beste grootkeuken-visgerecht"

    Op 26 mei vond de prijsuitreiking van de wedstrijd “het beste grootkeuken-visgerecht” in samenwerking met de West-Vlaamse grootkeukenkoks plaats.

  • Marine Harvest lanceert ’s werelds grootste ontluizingssysteem: de Thermolicer

    Eind april nam Marine Harvest het grootste ontluizingssysteem ter wereld in gebruik, dat is gebaseerd op de ThermoLicer technologie. Hiermee worden zeeluizen van de zalm verwijderd met behulp van lauwwarm water.

Pages