Nieuws
Skrei: vis van het seizoen
8 februari 2024Skrei kabeljauw terug tijdelijk in ons assortiment!
Product om mee te scoren: Gravad lax rouge
1 augustus 2023Laat ons de zon op uw bord toveren. Het ideale moment om de Mowi Professional Inspiratie Gravad Lax rouge aan u voor te stellen en in de kijker te zetten. Misschien wel de volgende topper op uw menu?
De Zeeuwse mosselen komen er weer aan!
28 juni 2023Vanaf donderdag 6 juli 2023 kunnen de heerlijke Zeeuwse mosselen uit bodemcultuur terug bij u geleverd worden.
Noem niet elke kabeljauw zomaar Skrei
9 februari 2023Het vangstseizoen van de skrei is momenteel weer op volle gang. Zoals ieder jaar trekt de kabeljauw vanuit de ijskoude Barentszzee langs de Noorse kust naar de warmere Noorse kust om zich voort te planten in de eilandengroep van de Lofoten en Vesteralen.
Start van het Zeeuwse mosselseizoen
28 juni 2022Het nieuwe mosselseizoen gaat van start!
De maatjes zijn er weer!
10 juni 2022Het seizoen van de Nieuwe Maatjes staat weer voor de deur. Vanaf woensdag 15 juni 2022 kun je deze delicatesse terug geleverd krijgen.
Mowi investeert in innovatieve snorkelkooien tegen zeeluis
15 mei 2020Vanaf de zomer van 2020 start een project binnen enkele zalmkwekerijen in Noorwegen en Schotland waarbij gebruik gemaakt wordt van zogenaamde “snorkelkooien” die speciaal ontworpen zijn om het besmettingspercentage van zeeluizen op onze zalm te verminderen.
Koude lijn: de ideale oplossing voor regeneratie
24 februari 2020Dankzij de installatie van een krachtige, flexibele productielijn bij ons zusterbedrijf Mowi Lemmer, hebben we ons aanbod in visproducten van topkwaliteit kunnen uitbreiden met een assortiment diepgevroren “Koude Lijn” producten die speciaal ontwikkeld zijn voor regeneratie.
Wat eten we in 2050? – deel 3
6 januari 2020De voorbij weken was onze trendwatcher aanwezig bij 2 foodsummits rond het thema “Wat eten we in 2050?”. Uit de verhalen konden we 10 voedingstrends distilleren die onze voeding ingrijpend zullen bepalen de komende jaren. We bespreken ze één voor één, in drie verschillende delen. Lees hier meer over de laatste opkomende trends op vlak van voeding.
Wat eten we in 2050? – deel 2
25 november 2019De voorbij weken was onze trendwatcher aanwezig bij 2 foodsummits rond het thema “Wat eten we in 2050?”. Uit de verhalen konden we 10 voedingstrends distilleren die onze voeding ingrijpend zullen bepalen de komende jaren. We bespreken ze één voor één, in drie verschillende delen. Lees hier meer over de volgende 3 opkomende trends op vlak van voeding.