Nieuws

  • Holle Zeeuwse oesters terug beschikbaar

    De ‘r’ zit weer in de maand en dat betekent: oesters eten!

  • Sardienen

    Sardines als steun voor de Rode Duivels

    De Vlaamse Overheid eet de tegenstanders op.

  • Zeeuwse mosselen

    Het Zeeuwse mosselseizoen is begonnen!

    Het seizoen van de Zeeuwse bodemcultuur mosselen is opnieuw begonnen.

  • Skrei label

    Terug op het menu: Skrei

    Het is terug die tijd van het jaar; de visvangst van Noorse skrei is weer aan de gang. Zoals elk jaar legt deze winterkabeljauw grote afstanden af om te gaan paren in de warmere wateren van het Lofoten-gebied.

  • Op zoek naar een eenvoudig voorgerechtje?

    Onze zalmtartaar vormt de inspiratie voor een eenvoudig en smaakvol voorgerechtje op je feestmaal.

  • Inspiratie nodig voor uw feestmenu?

    De bavarois van zalm en roomkaas: hét perfecte aperitiefhapje.

  • scampi burger

    Prijsuitreiking kookwedstrijd grootkeukenkoks

    Op 27 september vond de prijsuitreiking van de “kookwedstrijd voor grootkeukenkoks” in samenwerking met de West-Vlaamse en Oost-Vlaamse grootkeukenkoks plaats.

  • Zeeuwse mosselen

    Ze zijn er al ... de Zeeuwse mosselen!

    Het seizoen van de Zeeuwse bodemcultuur mosselen, uw favoriete mosselen, is opnieuw begonnen.

  • lay-out website

    Nieuwe "look en feel" website

    Zoals u kunt vaststellen hebben we de lay-out van onze website in een nieuw jasje gestoken.

  • De nieuwe maatjes zijn terug!

    Vanaf vandaag zijn de Hollandse Nieuwe terug beschikbaar in onze webshop!

Pages