Nieuws

  • Sardienen

    Sardines als steun voor de Rode Duivels

    De Vlaamse Overheid eet de tegenstanders op.

  • Samen ondernemen voor een duurzame toekomst

    Op 21 juni mochten Factory manager Wouter Van Thuyne en Health, Safety and Environment Manager Jeroen Adam de intentieverklaring voor het "Voka Charter Duurzaam Ondernemen" ontvangen.

  • Moisture resistant box

    Nieuwe milieuvriendelijke verpakking voor verse vis

    Vanaf medio juni 2018 nemen we een nieuwe verpakking in gebruik voor onze verse vis: Een waterdichte en dus lekvrije doos zal de tot nu toe gebruikte piepschuimkisten vervangen.

  • Marine Harvest bovenaan in duurzaamheidsindex

    Marine Harvest staat op de eerste plaats in de nieuwe Coller FAIRR* Protein Producer Index. Deze index is de eerste alomvattende beoordeling ter wereld van hoe 60 van de grootste vlees-, vis- en zuivelproducenten ter wereld omgaan met duurzaamheid.

  • Kweekfaciliteit voor poetsvisjes

    Groen licht voor nieuwe poetsvisjeskwekerij Marine Harvest Schotland

    Recent ontvangen goedkeuring voor nieuwe kweekfaciliteiten betekent een belangrijke uitbreiding van Marine Harvest’s mogelijkheden om zeeluis met niet-medicinale methoden tegen te gaan.

  • Ecologische voetafdruk

    Marine Harvest erkend voor milieuprestaties

    Marine Harvest scoort met een 'A-' beduidend boven het sectorgemiddelde van het Carbon Disclosure Project (CDP) wat betreft milieuprestaties.

  • 20 jaar MSC

    Dit jaar is het 20 jaar geleden dat de Marine Stewardship Council werd opgericht door het WWF samen met Unilever, om het wereldwijde probleem van niet-duurzame visserijpraktijken aan te pakken.

  • Nieuw in ons aanbod: ASC garnalen

    Ons assortiment verantwoorde en duurzame vis- en seafoodproducten is nu uitgebreid met witpootgarnalen (Litopenaeus vannamei) van ASC-gecertificeerde kwekerijen.

  • scampi burger

    Prijsuitreiking kookwedstrijd grootkeukenkoks

    Op 27 september vond de prijsuitreiking van de “kookwedstrijd voor grootkeukenkoks” in samenwerking met de West-Vlaamse en Oost-Vlaamse grootkeukenkoks plaats.

  • De Bewuste Visweek is gestart!

    Of je nu kiest voor wildgevangen vis of vis uit een kwekerij, met een MSC-of ASC- keurmerk zit je altijd goed. Nu bewust kiezen, blijvend genieten!

Pages