Nieuws

  • Culinaire inspiratie: op trendtour in Boedapest

    Onze trendwatcher bezocht recent Boedapest en gaf ons het volgende verslag over de culinaire evoluties en trends in deze metropool.

  • "Journée de découverte" voor Waalse grootkeukenkoks

    Op 21 mei ging de eerste 'Journée de découverte' door. Het concept: Waalse grootkeukenkoks een kijkje achter de schermen gunnen bij Volys, de gevogeltespecialist in Lendelede, en Pieters, visspecialist. Twee sleutelspelers in de markt van de collectiviteiten over de taalgrens heen.

  • Foodtrends in Londen: opkomst van plantaardige eiwitten

    Op vrijdag 15 juni reisde een delegatie van het Pieters Foodservice-team uit Brugge naar Londen voor een foodtrend trip georganiseerd door het Foodservice network.

  • voedingstrends

    De belangrijkste food trends voor 2017 volgens voedingsdeskundigen

    Volgens een onderzoek, recent gedaan onder 114 voedingskundigen uit heel de wereld, is duurzaamheid de belangrijkste trend voor 2017.

  • Goede voornemens voor 2017 – een gouden tip!

    Wie 2017 gezond wil inzetten en nog inspiratie zoekt voor gezonde voeding, kan dit vinden in onze visproducten.