Nieuws

  • Skrei: vis van het seizoen

    Skrei kabeljauw terug tijdelijk in ons assortiment!

  • De Zeeuwse mosselen komen er weer aan!

    Vanaf donderdag 6 juli 2023 kunnen de heerlijke Zeeuwse mosselen uit bodemcultuur terug bij u geleverd worden.

  • Kan plantaardige voeding vis vervangen?

    Steeds meer mensen kiezen ervoor om plantaardig te eten. Het principe is om minder of geen dierlijke producten te consumeren of om ze toch zo vaak mogelijk te vervangen door granen, bonen, noten, groente en fruit. Is dit wel de juiste keuze?

  • Noem niet elke kabeljauw zomaar Skrei

    Het vangstseizoen van de skrei is momenteel weer op volle gang. Zoals ieder jaar trekt de kabeljauw vanuit de ijskoude Barentszzee langs de Noorse kust naar de warmere Noorse kust om zich voort te planten in de eilandengroep van de Lofoten en Vesteralen.

  • Hinder op 9 november 2022 door nationale staking

    Een landelijke staking op woensdag 9 november 2022 en een feestdag op vrijdag 11 november 2022 zorgen voor hinder bij onze productie en leveringen. 

  • Culinaire inspiratie : op trendtour in Parijs

    Onlangs trok onze trendwatcher naar de Franse hoofdstad om zich te laten inspireren op het gebied van food & hospitality, maar ook om de nieuwste trends te ontdekken.

  • Start van het Zeeuwse mosselseizoen

    Het nieuwe mosselseizoen gaat van start!

  • Hinder op 20 en 21 juni door nationale staking

    De vakbonden kondigen op maandag 20 juni 2022 een nationale staking aan. Dit zal ongetwijfeld een belangrijke invloed hebben op onze werking in zowel productie als distributie.

  • De maatjes zijn er weer!

    Het seizoen van de Nieuwe Maatjes staat weer voor de deur. Vanaf woensdag 15 juni 2022 kun je deze delicatesse terug geleverd krijgen.

  • Mowi opnieuw de meest duurzame eiwitproducent

    Mowi is voor het derde jaar op rij de meest duurzame eiwitproducent volgens de bekroonde Coller FAIRR Protein Producer Index, gepubliceerd op 1 december.

Pages