Nieuws
Vraag uw onderlegger voor 2024 aan!
12 december 2023Ontvang de Pieters onderlegger met kalender voor 2024. Lees hier hoe je dat kunt doen.
Mosselfestijn in september & oktober!
29 augustus 2023Vanaf 28 augustus tem 31 oktober 2023 (week 35 tot midden week 44) kan je smullen van onze mosselen aan een extra scherpe prijs dankzij een unieke promotie.
Kan plantaardige voeding vis vervangen?
3 april 2023Steeds meer mensen kiezen ervoor om plantaardig te eten. Het principe is om minder of geen dierlijke producten te consumeren of om ze toch zo vaak mogelijk te vervangen door granen, bonen, noten, groente en fruit. Is dit wel de juiste keuze?
Vraag uw onderlegger voor 2023 aan!
19 december 2022Ontvang de Pieters onderlegger met kalender voor 2023. Lees hier hoe je dat kunt doen.
Culinaire inspiratie : op trendtour in Parijs
19 juli 2022Onlangs trok onze trendwatcher naar de Franse hoofdstad om zich te laten inspireren op het gebied van food & hospitality, maar ook om de nieuwste trends te ontdekken.
Vraag uw onderlegger voor 2022 aan!
21 december 2021Ontvang de Pieters onderlegger met kalender voor 2022. Lees hier hoe je dat kunt doen.
Mowi opnieuw de meest duurzame eiwitproducent
10 december 2021Mowi is voor het derde jaar op rij de meest duurzame eiwitproducent volgens de bekroonde Coller FAIRR Protein Producer Index, gepubliceerd op 1 december.
Vraag uw onderlegger voor 2021 aan!
8 december 2020Een nieuw jaar = een nieuwe onderlegger! Lees hier hoe je 'm kunt bestellen.
Mowi investeert in innovatieve snorkelkooien tegen zeeluis
15 mei 2020Vanaf de zomer van 2020 start een project binnen enkele zalmkwekerijen in Noorwegen en Schotland waarbij gebruik gemaakt wordt van zogenaamde “snorkelkooien” die speciaal ontworpen zijn om het besmettingspercentage van zeeluizen op onze zalm te verminderen.
“Snelle groei van ASC dankzij het Global Salmon Initiative”, zegt het WWF
27 maart 2020De oprichting van het Global Salmon Initiative (GSI) in 2013 "zorgde voor een snelle opname van ASC-gecertificeerde zalm in de hele sector, wat ertoe geleid heeft dat nu ongeveer 40% van de zalmkwekerijen is gecertificeerd, waaronder 60% van de productie van GSI-leden", volgens een publicatie van het Wereldnatuurfonds WWF.