Nieuws

  • Update rond de aanvoer van sprotfilet in 2020

    Na de tegenvallende vangsten van 2018, konden wij u in 2019 geen gerookte sprot aanbieden. Helaas is de situatie tot nu toe nog steeds ongewijzigd, waardoor wij helaas ook in 2020 geen sprotfilet in ons assortiment hebben.

  • Wat eten we in 2050? – deel 3

    De voorbij weken was onze trendwatcher aanwezig bij 2 foodsummits rond het thema “Wat eten we in 2050?”. Uit de verhalen konden we 10 voedingstrends distilleren die onze voeding ingrijpend zullen bepalen de komende jaren. We bespreken ze één voor één, in drie verschillende delen. Lees hier meer over de laatste opkomende trends op vlak van voeding.

  • Wat eten we in 2050? – deel 2

    De voorbij weken was onze trendwatcher aanwezig bij 2 foodsummits rond het thema “Wat eten we in 2050?”. Uit de verhalen konden we 10 voedingstrends distilleren die onze voeding ingrijpend zullen bepalen de komende jaren. We bespreken ze één voor één, in drie verschillende delen. Lees hier meer over de volgende 3 opkomende trends op vlak van voeding.

  • Wat eten we in 2050? - deel 1

    De voorbij weken was onze trendwatcher aanwezig bij 2 foodsummits rond het thema “Wat eten we in 2050?”. Uit de verhalen konden we 10 voedingstrends distilleren die onze voeding ingrijpend zullen bepalen de komende jaren. We bespreken ze één voor één, in drie verschillende delen. Lees hier meer over de eerste 3 opkomende trends op vlak van voeding.

  • Culinaire inspiratie: op trendtour in Boedapest

    Onze trendwatcher bezocht recent Boedapest en gaf ons het volgende verslag over de culinaire evoluties en trends in deze metropool.

  • "Journée de découverte" voor Waalse grootkeukenkoks

    Op 21 mei ging de eerste 'Journée de découverte' door. Het concept: Waalse grootkeukenkoks een kijkje achter de schermen gunnen bij Volys, de gevogeltespecialist in Lendelede, en Pieters, visspecialist. Twee sleutelspelers in de markt van de collectiviteiten over de taalgrens heen.

  • Start van het Zeeuwse mosselseizoen

    Naar jaarlijkse traditie is het seizoen van de Zeeuwse bodemcultuur mosselen opnieuw van start gegaan begin juli.

  • Mowi Global Cleanup Day in Brugge

    Na het succes van de eerste Global Cleanup Day, in mei 2018, heeft Mowi besloten hiervan een jaarlijkse traditie te maken. Op dinsdag 30 april gingen 31 Mowi Brugge collega’s tijdens de pauze aan de slag met vuilknijpers en vuilzakken om zwerfvuil op te ruimen op het terrein en de omgeving van Mowi Brugge.

  • Vanaf nu beschikbaar: maatjes

    De verkoop van maatjes start dit jaar op woensdag 12 juni 2019.

  • Het Zeeuwse mosselseizoen komt eraan

    Vanaf eind mei zijn we terug gestart met het aanbieden van Zeeuwse mosselen uit hangcultuur.

Pages