Nieuws

  • Wat eten we in 2050? – deel 3

    De voorbij weken was onze trendwatcher aanwezig bij 2 foodsummits rond het thema “Wat eten we in 2050?”. Uit de verhalen konden we 10 voedingstrends distilleren die onze voeding ingrijpend zullen bepalen de komende jaren. We bespreken ze één voor één, in drie verschillende delen. Lees hier meer over de laatste opkomende trends op vlak van voeding.

  • Wat eten we in 2050? – deel 2

    De voorbij weken was onze trendwatcher aanwezig bij 2 foodsummits rond het thema “Wat eten we in 2050?”. Uit de verhalen konden we 10 voedingstrends distilleren die onze voeding ingrijpend zullen bepalen de komende jaren. We bespreken ze één voor één, in drie verschillende delen. Lees hier meer over de volgende 3 opkomende trends op vlak van voeding.

  • Wat eten we in 2050? - deel 1

    De voorbij weken was onze trendwatcher aanwezig bij 2 foodsummits rond het thema “Wat eten we in 2050?”. Uit de verhalen konden we 10 voedingstrends distilleren die onze voeding ingrijpend zullen bepalen de komende jaren. We bespreken ze één voor één, in drie verschillende delen. Lees hier meer over de eerste 3 opkomende trends op vlak van voeding.

  • Verlenging van certificaten voor Mowi Belgium, productievestiging van Pieters

    In september vonden de jaarlijkse chain-of-custody audits plaats bij Mowi Belgium te Brugge, de productievestiging van Pieters.

  • Culinaire inspiratie: op trendtour in Boedapest

    Onze trendwatcher bezocht recent Boedapest en gaf ons het volgende verslag over de culinaire evoluties en trends in deze metropool.

  • "Journée de découverte" voor Waalse grootkeukenkoks

    Op 21 mei ging de eerste 'Journée de découverte' door. Het concept: Waalse grootkeukenkoks een kijkje achter de schermen gunnen bij Volys, de gevogeltespecialist in Lendelede, en Pieters, visspecialist. Twee sleutelspelers in de markt van de collectiviteiten over de taalgrens heen.

  • Mowi Global Cleanup Day in Brugge

    Na het succes van de eerste Global Cleanup Day, in mei 2018, heeft Mowi besloten hiervan een jaarlijkse traditie te maken. Op dinsdag 30 april gingen 31 Mowi Brugge collega’s tijdens de pauze aan de slag met vuilknijpers en vuilzakken om zwerfvuil op te ruimen op het terrein en de omgeving van Mowi Brugge.

  • Goede resultaten van BRC & IFS audit Mowi Lemmer

    Onlangs onderging Mowi Lemmer een onaangekondigde gecombineerde BRC & IFS audit waarvoor ze slaagden met een mooi resultaat: BRC graad A+ en IFS Hoger Niveau met een score van 95,3%.

  • GSSI movie

    Nieuwe GSSI video over duurzame vis met Mowi Brugge en Mowi Ierland

    Begin mei lanceerde het Global Sustainable Seafood Initiative (GSSI) hun vernieuwde website en een nieuwe video met de titel ‘Delivering more sustainable seafood for everyone’. Voor de productie van deze video werd onder andere gefilmd bij Mowi Belgium in Brugge en bij Mowi Ierland.

  • Succesvolle IFS-audit voor Mowi Belgium Brugge

    Met trots kunnen wij u melden dat we de onaangekondigde IFS-audit - die plaatsvond van 18 t/m 21 maart - met succes hebben afgerond.

Pages